20.10.11

VOS RECOMANEM UNA REFORESTACIÓ, UN CONCERT I UN CONCURS DE VIDEOCREACIONS.

1. proposta de la Colla Ecologista L'Arrel:
















El proper dissabte 22 d'octubre, l'Arrel "de majorangos" ha convocat la primera activitat de reforestació; entenent que eixir matí de casa amb xiquets és complicat i pensant amb els seus interessos, vos proposem la següent activitat:

Quedem a Fuset o al Pla de Simes, cap al migdia amb el dinar sota el braç, o en cistella o motxilla, en el seu defecte. Porta el que pugues menjar i en alguna coseta per a compartir (no oblidar el café ni els dolcets). Després del dinaret a la serra i gaudint de les primeres frescoretes, esperem, una part de la família es dedica a fer forats que serviran per a plantar a l'hivern, l'altra part amb els xiquets fem una excursió a la font del Nano o Gamellons segons els que sigam, expliquem contes i juguem. Si veniu vos contarem la vertadera història del que li va passar al conillet blanc a la casa de la Seix un dia que va eixir a collir una col a l'hort. Sí, sí que a la Seix hi havia hort...

Més informació a:


2. concert Andreu Valor, Cesk Freixas i Pau Alabajos



Podeu comprar les entrades a:

COCENTAINA: Fotos Cocentaina

MURO: Llibreria-Papereria “PAPIRO”

ALCOI: Centre Ovidi Montllor

ONTINYENT: Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

L’OLLERIA: Cafeteria “CA TARSI”

AIELO DE MALFERIT: Casa de la Joventut

ALBAIDA: Albaida Musical

PER INTERNET: http://concert-ceskpauandreu.blogspot.com


3. premi videocreació, CINEart 11- fundació salvador mollà

BASES

1.
Concurs d'àmbit internacional en què podran participar realitzadors a nivell individual o col · lectiu.
2.
La durada màxima de les obres serà de 15 min.
3.
El tema de les obres serà totalment lliure.
4.
S'acceptaran els següents formats: videoart, videoperformance, animació en 2D, animació en 3D, After effects, Computer Animation, Flash, Stop motion i Motion Graphics.
5.
La inscripció es realitzarà seguint aquests passos:
a)
Enviar inscripció amb dades personals
b)
Fixa tecnica i sinopsis del treball
c)
Enviar en format megaupload,rapishare,etc….per correu electronic, o correu ordinari a les adreçes baix referenciades,

Premi

6. Un Jurat especialitzat triarà un únic guanyador al que atorgarà un premi de 200 €, i tres guardons més valorant el compromis global, la música, i els efectes especials.

7.
El jurat seleccionarà un mínim de 15 videocreacions finalistes que s'exhibiran durant la celebració de Cinéart 11 (10 de desembre) a l'espai cultural de la fundació salvador Mollà
Cinéart 11 es posarà en contacte amb els productors de les obres seleccionades per sol · licitar la peça en format digital HD i informar del dia, hora i lloc de projecció.
Les despeses d'enviament de les obres finalistes seran a càrrec dels participants. Cinéart 11 no es farà càrrec de la devolució de les obres que podran recollir fins al 16 de desembre a l'adreça que apareix a peu de pàgina.

Protecció de dades

8.
L'Organització i els Patrocinadors dels Premis, podran utilitzar les obres presentades o fragments de les mateixes per a la difusió del Concurs i els Premis en mitjans de comunicació ia la seva pàgina web.
9.
Els participants garanteixen que les obres que presenten a concurs són originals, que no vulneren drets de tercers i que no han realitzat ni realitzaran cap acte susceptible d'impedir o dificultar a l'Organització i als Patrocinadors l'exercici ple i pacífic dels drets que se cedeixen a favor seu en virtut de les presents bases del Concurs.
10.
La recollida i tractament de les dades personals té com a finalitat la gestió dels participants en el Concurs, així com l'enviament a aquests participants d'informació sobre el Concurs i altres activitats que l'Organització del Concurs pugui organitzar en el futur.Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició en relació amb les dades recollides en ocasió del Concurs, l'interessat haurà de dirigir per correu a l'adreça baix indicada.
11.
La data límit de recepció d'obres és el 31 de novembre del 2011. Qualsevol circumstància no prevista en les mateixes serà resolta de manera inapel · lable pel jurat.La presentació de l'obra en els terminis fixats suposa l'acceptació d'aquestes bases.

+ INFORMACIÓ A:

Cinéart 11
www.salvadormolla.com
fundacio@salvadormolla.com

Cinéart 11

Avd.diputació n º 9-2 º pis.
Ontinyent 46.870
Tl-
610396200