19.10.11

EUPV FA LLIURAMENT D'UNA APORTACIÓ ECONÒMICA A ACPV PER AJUDAR A PAGAR LES MULTES PER LES EMISSIONS DE TV3

Una representació d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha fet aquest matí lliurament a ACPV d'un taló amb una aportació econòmica com ajuda del partit a l'entitat per a pagar les multes imposades per l'anterior Govern valencià a ACPV per les emissions de TV3 al País Valencià.

La delegació d'EUPV estava formada per Amadeu Sanchis i Rosa Albert, regidors d’EUPV a l’Ajuntament de València i Ricard Sixto, candidat d’EUPV per València a les Eleccions Generals. La reunió amb el president i el secretari d'ACPV, Eliseu Climent i Toni Gisbert, ha tingut lloc a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC), a València.

Durant la reunió, Ricard Sixto, cap de llista d'EUPV a les properes eleccions al Congrés dels Diputats, s'ha posat a disposició d'ACPV quan comence el tràmit del projecte de llei impulsat per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) "Televisió sense Fronteres" per tal d'aconseguir la seua aprovació i així garantir que TV3 es torne a veure al País Valencià.



Ricard Sixto, candidat d’EUPV per València a les Eleccions Generals; Rosa Albert, regidora d’EUPV a l’Ajuntament de València; Eliseu Climent, president d’ACPV; Amadeu Sanchis, regidor d’EUPV a l’Ajuntament de València i Toni Gisbert, secretari d’ACPV