28.6.16

TAST DELS VINS DE LEANDRO AL CASAL VALL D'ALBAIDA - ACPV



El darrer dijous 23 de juliol a les 19:30h ho teniem tot preparat per iniciar la visita guiada per la història d'aquests vins, el seu raïm, els seus sabors, les seues finalitats. 

Front un grup de 15 persones;  en un context proper, familiar i de confiança; Gabriel ens va apropar a la seua infància. Una infància envoltada de vinyes amb el seu avi, Leandro, descobrint aquest curiós i fascinant món. Hui, ens expressava com, amb molta estima pel seu territori, té l'objectiu d'elaborar vins amb els raïms autòctons d'aquest. 

Les varietats bonicaire (Panxut) i meserguera (Pampolut) són exclusives de la vinya ontinyentina; els quals donen als Vins de Leandro uns trets i qualitats diferents a la resta de vins que ens podem trobar. Mentre anàvem descobrint particularitats i curiositats del nostre poble, teniem l'oportunitat de tastar uns vins realment diferenciats. 

Va ser una experiència molt enriquidora, agradable i divertida! Si teniu gust d'adquirir algun d'aquests vins, teniu el seu celler al c/ Camí els carros nº19; no dubteu en apropar-vos a preguntar!