21.6.16

SATISFACTORIS RESULTATS DE LA TROBADA POÈTICA AMB LLUÍS RODA



El dissabte 11 de juny vam assistir al TALLER DE POESIA IMPARTIT PER LLUÍS RODA al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV. 

Vam crear un grup divers de deu persones que compartirem impressions, opinions, interpretacions i sensacions sobre alguns poemes. Va ser molt nutritiu comunicar-nos tots i totes amb la resta el que havíem experimentat amb cada poema i vam arribar a resultats molt satisfactoris. 

Després, vam debatre intensament sobre aspectes importants de la poesia com la funcionalitat de l'escriptor, la llibertat del lector, expectatives que crea un poema, el valor d'un poema, què és i no és poesia, quants versos necessita un poema, entre moltes altres coses que van anar sorgint.

També, per suposat, vam fer un recorregut per aspectes formals i bàsics de la poesia com el ritme intern d'un vers, la mètrica i la rima. Ferramentes que ens poden guiar o no en l'escriptura d'un poema però que és molt interessant conèixer i saber jugar amb elles.

De fet, això vam fer per acabar! Amb unes poques instruccions de Lluís Roda vam estar experimentant! I van sorgir versos preciosos de cadascun/a de nosaltres!

Lluís Roda va captar la nostra atenció al màxim durant quatre hores. Tots i totes les participants se n'anàrem molt contents/es de tota la informació i coneixements adquirits. 


Per finalitzar la trobada poètica, alguns/es de nosaltres ens quedarem al dinar organitzat. Un espai més informal i relaxat on compartir converses i debats que ens aproparem com a persones un poc més. Fins i tot persones que tenien molta il·lusió de fer el taller i conèixer Lluís Roda però no podien assistir, s'uniren a aquest dinar! 

Moltes gràcies a tots i totes per participar amb tanta dedicació i energia a aquest taller!