24.1.11

ÚS SEXISTA DEL LLENGUATGE. Cicle Escolta-les


ÚS SEXISTA DEL LLENGUATGE
Cicle Escolta-les.
Dijous 27 de gener a les 19:30h.

Sovint fem ús del llenguatge de manera sexista i utilitzem el gènere masculí per universalitzar. És una qüestió de justícia que les dones siguen presents a tots els àmbits, inclòs al llenguatge, i allò que no s’anomena, no existeix.

La xerrada versarà al voltant de la importància de fer ús del llenguatge de manera respectuosa amb les dones, així com la millor manera de fer-ho per no crear un discurs ple de sufixos que el dificulten.

Xerrada a càrrec de Tere Mollà.





El Cicle Escolta-les ha estat pensat per tal de dur a terme una sèrie de xerrades al voltant de les qüestions pròpies de les dones, així com d’aquells aspectes generals es poden veure transversalment des d’una perspectiva de gènere.

Per a la creació d’aquest cicle ha estat imprescindible la col·laboració de Tere Mollà. És formadora en qüestions de gènere a FOREM-CCOO; col·laboradora habitual en temes d’opinió relacionats amb feminisme en diverses agències de comunicació de l’estat espanyol, Catalunya i Amèrica Llatina; i és comunicadora de la XIDPIC-CAT (Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya) i de la XIDPVG (Xarxa Internacional de Dones Periodistes amb Visió de Gènere).