21.9.21

La poesia del de Burjassot tornà a recórrer Ontinyent el passat dissabte en una nova edició de la Festa Estellés

 

El passat dissabte 18 de setembre la poesia d'Estellés va tornar a recórrer els carrers d'Ontinyent amb el guiatge dels filòlegs Jordi Oviedo i Josep Sanchis i la col·laboració d'un grapat de persones i entitats.

La ruta literària de la Festa Estellés 2021 va començar puntual des de la plaça de Vicent Andrés Estellés, per seguir després per indrets com la plaça d'Ovidi Montllor, el Barranquet, la soca del Campanar o el Mirador de Sant Rafel, on representants de la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià, de la Muixeranga de la Vall d'Albaida, d'ACPV Vall d'Albaida i de les associacions veïnals del Poble Nou i de Sant Rafel participaren en la recitació dels poemes, en aquest modest homenatge a l'homenot de Burjassot.

La Festa Estellés 2021 tingué el seu colofó amb un concert de la cantautora de Llíria Maria Faubel, al Centre Cívic de Sant Rafel. La cantant intercalà la seues cançons amb versos d'Estellés i altres dels nostres poetes. I tot, amb una fantàstic acompanyament musical de guitarra, percussió, violoncel i teclat que convertia les composicions en un autèntic goig per l'oïda. 

Ja esperant la pròxima cita estellesiana, us deixem amb un xicotet reportatge fotogràfic de la jornada: