14.9.21

La Festa Estellés 2021, aquest dissabte a Ontinyent, amb ruta literària i concert

 

ATENCIÓ! Hi ha canvis d'última hora. Traslladem el concert de Maria Faubel de manera definitiva al Centre Cívic de Sant Rafel (carrer de Carlos Díaz, 2). La ruta literària segueix com havíem previst i acabarà al lloc del concert.

 

Corre el mes de setembre i tornen les Festes Estellés arreu del nostre país. La commemoració de l'aniversari de Vicent Andrés Estellés mou un any més Acció Cultural del País Valencià i un grapat d'entitats socials i culturals a organitzar actes de record i homenatge a l'obra i figura del poeta de Burjassot.

A Ontinyent celebrarem la Festa Estellés 2021 aquest mateix dissabte, amb una ruta literària i un concert de Maria Faubel.

La ruta començarà a les 18:30 h, precisament, a la plaça que porta el nom de l'escriptor. De la mà de Jordi Oviedo, filòleg i estudiós d'Estellés, i amb la col·laboració de diverses associacions locals i persones a títol individual, farem una passejada per places i carrers per descobrir alguns dels seus poemes i la vinculació del poeta amb la nostra ciutat i la Vall d'Albaida.

La ruta acabarà al mirador del barri de Sant Rafel, al carrer de Joan Belda Pastor, on a les 20:30 h donarà inici al concert de la jove cantautora de Llíria Maria Faubel. Amb unes cançons fresques i intimistes, a més de la seua guitarra i veu, estarà acompanyada per dues músiques més a la percussió i violoncel. I totes tres posaran el colofó a aquesta jornada estellesiana.

En cas que les prediccions meteorològiques marquen pluja, les activitats no s'aturen, això sí, el concert es traslladarà al Centre Cívic de Sant Rafel, al carrer Carlos Díaz.

T'esperem aquest dissabte a les 18:30 h a la plaça de Vicent Andrés Estellés i també a les 20:30 h al mirador del carrer Joan Belda Pastor.

Entre canyars, entre pins, vells tambors,
el vell tambor que et reclama altre cop.

 

La Festa Estellés a Ontinyent enguany es celebra gràcies a la col·laboració entre ACPV Vall d'Albaida, el Consell Local de la Joventut d'Ontinyent, la Coordinador de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià i l'Ajuntament d'Ontinyent, i comptarà amb la participació de la Muixeranga de la Vall d'Albaida i d'associacions veïnals com les de Sant Rafel i el Poble Nou.

 

Altres pobles que celebren la Festa Estellés 2021 són: