30.9.19

Naix una nova tertúlia literària a la Vall d'Albaida



El col·lectiu Renadiu d'escriptors i escriptores de la Vall d'Albaida, de la mà d'ACPV Vall d'Albaida i amb la col·laboració de l'ateneu popular Ca la Mera d'Ontinyent, volem recuperar el bon costum de fer tertúlia al voltant d'unes tasses d'infusió o d'un bon cafenet.

Amb el record present de la vella tertúlia del Desert de la Paraula que tenia lloc fa uns anys a l'antic Casal Jaume I de la Vall d'Albaida, ara us convidem de nou a reunir-nos periòdicament per conversar, xarrar, enraonar i parlotejar, prenent com a base la literatura però amb la voluntat d'obrir-nos a qualsevol disciplina artística. És per això que també tractarem i tindran cabuda dissertacions sobre música, teatre, arts plàstiques, cultura popular... En definitiva, tot allò suggeridor i susceptible de ser tractat amb la paraula i que, sobretot, ens òmpliga d'interessants reflexions les oïdes i l'ànima.

Sense més, us esperem el pròxim dissabte 5 d'octubre de 16 a 18 h a Ca la Mera, al carrer Joan Belda Pastor número 10 d'Ontinyent, per començar a donar-li forma al nou projecte. Seran benvingudes les vostres propostes i així poder emprendre col·lectivament aquest nou camí.

Us esperem!