28.6.19

Torna juliol i tornen els Racons Poètics!



Ja ha arribat el mes de juliol i, com cada any, presentem una nova edició dels Racons Poètics. De nou els sopars a la fresca seran una bona excusa per reunir-nos i compartir poesia a espais pintorescos de la nostra comarca.

Enguany no eixirem d'Ontinyent i ens centrarem en el primer i segon dijous del mes, concretament, en dues cites ben interessants. La primera, el 4 de juliol, en la nova Casa de les Joguines, un nou espai artístic dins del complex cultural de la Fundació Salvador Mollà, junt al ja vell conegut Filaner, a la vora del riu Clariano allà baix del Carril. La segona, el dia 11 a la Torreta, l'espai ecosocial envoltat pels horts socials gestionats per la Colla Ecologista l'Arrel junt a l'antic dipòsit d'aigua municipal situat al Llombo, just al costat de les portes del poliesportiu.

Dos indrets ben refrescants on us esperarem a les 21:30 h. Porteu-vos entrepà, picadeta i beguda i entre tots compartirem menjars i tertúlia. I sobretot porteu poemes, propis o dels autors que vulgueu, serà el moment per recitar i compartir els versos que més desitgeu. I aquells que no s'atreveixen a fer-ho, que tampoc dubten en vindre a escoltar. Potser els racons els encoratgen i es deixen anar!