21.6.19

Anul·lada la celebració de la Nit de Sant Joan al barri del Poble Nou d'Ontinyent





Sentim anunciar que les activitats previstes per a la Nit de Sant Joan al barri del Poble Nou d'Ontinyent queden anul·lades.

Fins l'últim moment hem fet tot el que estava en les nostres mans perquè la celebració fora possible, tant buscant alternatives a les restriccions de fer foc com aportant la resta de requeriments que ens sol·licitava l'Ajuntament d'Ontinyent. Així i tot, no hem rebut autorització ni tan sols per poder celebrar el sopar baix braç i les actuacions de cultura popular.

Les persones que ahir vau adquirir els tiquets per al sopar podeu passar hui de 19:30 a 21 h a la seu de l'Associació de Veïns del Poble Nou d'Ontinyent (Morereta, 26) i us tornarem els diners. Si no us és possible, poseu-vos en contacte amb nosaltres a valldalbaida@acpv.cat i la setmana que ve us atendrem.

Per la nostra banda continuarem treballant per intentar enfortir el teixit associatiu d'Ontinyent i la Vall d'Albaida i per posar en valor i promoure la cultura popular i les relacions veïnals i comunitàries dels nostres barris, pobles i ciutats.