1.4.19

Acte a Ontinyent en suport de la manifestació del 13 d'abril a València


Aquest dissabte 6 d'abril tindrà lloc a l'Ateneu Popular Ca la Mera d'Ontinyent un acte en suport a la manifestació 'Continuem avançant' del pròxim 13 d'abril organitzada per Acció Cultural del País Valencià en commemoració de la Diada del 25 d'Abril.

L'acte de suport serà una vesprada lúdica que començarà a les 18:30 h amb un taller muixeranguer a càrrec de la Muixeranga de la Vall d'Albaida. Tothom qui ho desitge podrà aprendre un poc més sobre aquest ball i participar en la realització de torres humanes. Posteriorment comptarem amb l'actuació de l'ontinyentina Mireia Tortosa amb el seu projecte musical Tendur. En aquesta proposta la cantautora ens portarà un bon grapat de cançons pròpies en què reuneix tradició musical valenciana amb lletres àcides i poètiques.

En definitiva, una vesprada festiva i de companyonia organitzada per ACPV Vall d'Albaida amb la col·laboració de l'Ateneu Popular Ca la Mera i el Consell Local de la Joventut d'Ontinyent per recolzar la manifestació que el pròxim dissabte 13 ha d'omplir València perquè no torne el passat.

Trobareu l'Ateneu Popular Ca la Mera al carrer Joan Belda Pastor 10, Ontinyent.


Aprofitem la notícia per informar que les companyes del Centre Cultural Ovidi Montllor d'Alcoi han organitzat un bus, que passarà també per Ontinyent, per assistir a la manifestació. El ticket tindrà un preu aproximat de 10 euros i podeu fer la reserva a valldalbaida@acpv.cat

Per a més informació sobre la manifestació visiteu acpv.cat