27.12.18

A molt pocs dies per a l'arribada de l'Home dels Nassos!




Queden ja molt pocs dies perquè arribe l'Home dels Nassos i a Ontinyent li hem preparat una festa de benvinguda. El pròxim dilluns 31 de desembre tornarem a rebre aquest il·lustre personatge i enguany ho farem al barri del Llombo.

Us esperem a grans i menuts a les 11:30h a la plaça del Barranquet, al cantó amb el carrer Rafael Juan Vidal, des d'on començarà un passacarrer a la recerca de l'homenot (o millor caldria dir l'homenàs?). Amb la companyia de la colla de dolçaines i tabals El Regall i al so de “Jo sóc l’Home dels Nassos i vaig per tot arreu, viatjant de poble en poble i mai ningú no em veu” rastrejarem cases i balcons per veure si algú l'ha vist passar.
I siga com siga, el trobem o no, finalitzarem amb una gran festa al parc del Llombo, on comptarem amb l’actuació de Marcel el Marcià per a acabar de passar un matí genial.




Enguany fem la festa gràcies a l’Associació de veïns el Llombo, la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià, ACPV Vall d'Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent.