25.10.16

INTERCANVI DEL CASAL VALL D'ALBAIDA - ACPV



El darrer diumenge 23 d'octubre l'intercanvi de roba de tardor va tindre molt bon acolliment! 

Entre totes les persones que vam assistir, vam crear un espai lliure de capital en el qual podíem adquirir i donar gran diversitat de coses sense cap tipus de transacció. La sensació d'arribar al pati de Ca la Mera una vesprada de diumenge i dipositar damunt d'una taula tot allò que has considerat que ja no utilitzes ni vas a utilitzar; fer-te un refresc, parlar amb coneguts, conèixer desconeguts; fixar-te en roba i complements, agafar-los, provar-te-los i guardar-te-los... 

Que algú pregunte: "li he de dir alguna cosa a algú o donar-li alguna cosa a canvi?" I poder dir-li que no, que és tan senzill com agafar dels altres munts i deixar que la gent agafe del teu. 

Escoltar que "aquests intercanvis haurien de ser multitudinaris; ens adonaríem que entre tots i totes ens cobriríem necessitats sense haver de fer tantes despeses econòmiques".

Que algú s'aprope a contar-te la història de la peça de roba que t'estàs provant! 

Escoltar lo guai que és "passejar pel poble i creuar-te amb alguna persona que du una peça de roba que va ser teua!" 

Moments divertits en els quals algú intenta vendre't una peça que considera que ara ha de ser teua! 

Al acabar l'intercanvi t'adones que altres persones li han trobat utilitat a coses que per a tu ja no en tenien. T'adones que te'n vas a casa amb roba nova, amb història, sense haver-te gastat diners. I t'adones d'altres activitats que van a fer-se al poble. 

T'adones que entre tots i totes, estem fent poble!