2.2.11

DIVENDRES 4 DE FEBRER. UNA PROGRAMACIÓ IRRESISTIBLE

TALLER D'ALIMENTACIÓ INFANTIL. UN LLARG APRENENTATGE PLE D'EMOCIONS.
DIVENDRES 4 DE FEBRER A LES 18:00H.
XERRADA A CÀRREC DE SOFIA BOFILL

Sense dubte, l'alimentació infantil és un tema que no interessa sols als metges i personal sanitari, sinó també a la societat en el seu conjunt. Problemes com, per exemple, l'augment de l'obesitat infantil han aconseguit que ens preocupem una mica més per la manera com es nodreixen, com ensenyem a nodrir-se, els més menuts i les repercussions que tenen les dietes hipercalòriques, l'arraconament de la dieta mediterrània o l'escassa activitat física i el sedentarisme. Aquests problemes de nutrició poden evitar-se seguint una sèrie de recomanacions des del naixement. Un aprenentatge llarg, però necessari.

Conferència a càrrec de Sofia Bofill, metgessa pediatra d'atenció primària "La Fàbrica" d'Alcoi.

Col·laboren: Espai Dones Vall d’Albaida, Lligam i SVCS Joan Baptista Peset.




SÍ A LA NOSTRA LLENGUA. TENIM DRETS
ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CAMPANYA
DIVENDRES 4 DE FEBRER A LES 20:00H

Reunió informativa de la Campanya “Sí a la nostra llengua”, de la qual eixiran comissions de treball.
Des de l’aprovació de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià (LUEV), la normalització lingüística ha fet importants passes endavant. Tanmateix, els avenços han quedat molt restringits a l’àmbit de l’ensenyament i hi són fràgils, ple d’obstacles i sotmesos a contínues agressions. En la resta d’àmbits, els avenços han estat molt m...és limitats, i s’han assolit gràcies al compromís dels ciutadans més que no pas al de les nostres institucions: l’arribada de TV3, l’aparició i la multiplicació de grups i cantants valencians, la tímida presència del català en l’empresa privada, la banca i el comerç...
Però per garantir el futur de la nostra llengua no només hem d’enfortir i multiplicar la seua presència en l’ensenyament, sinó també guanyar molts més espais en molts més àmbits, i particularment en el món de l’empresa privada (bancs i caixes, comerç, internet, telefonia mòbil...) i de l’administració pública. Per tal d'aconseguir-ho, hi ha una necessitat prèvia: hem de reforçar la nostra lleialtat lingüística (parlar sempre en la nostra llengua) i tenir clara consciència de la força dels nostres drets com a clients i com a ciutadans; i exercir-los.
Aquest és el doble objectiu de la campanya. Perquè tenim drets.
Aquesta reunió també servirà per organitzar-nos per recolzar l’existència del Casal a la comarca.

A L'ACABAR LA REUNIÓ FAREM SOPAR DAVALL BRAÇ. BEGUDA I PICADETA PER 3 EUROS.