25.2.10

Manifest pels drets dels joves




L’any 2010 ha estat designat per la Unió Europea com l’any Internacional de la Joventut, any ple de reivindicacions en positiu pels drets dels joves i per les seues perspectives de futur, que a moments d’ara no acaben de ser les més favorables, ja que els joves estem patint més fortament que d’altres sectors socials les conseqüències d’una greu crisi internacional que fa minvar les nostres perspectives de treball, les nostres alternatives d’oci, de formació, de qualitat de vida i de futur.

Ací a Ontinyent, malgrat el panorama europeu, encetem l’any amb un Consell de la Joventut tancat, deixant sense serveis a 12.827 joves de la ciutat, i sense possibilitat de cara a planificar activitats per al proper any. A més de la manca de serveis que es veuran retallats, s’està atacant a l’organisme encarregat de dur a terme la planificació real de les polítiques de joventut , i menyspreant el treball que en els nostres 20 anys d’existència com a CLJO hem dut a terme les 21 associacions joves que hi participen.

El CLJO es troba immers en un procés de negociació amb el consistori municipal que a hores d’ara encara no ha donat fruits reals. Per aquest motiu ens trobem hui ací reivindicant les nostres necessitats reals i demanant al govern municipal que estudie a fons les propostes econòmiques exigides pel CLJO.

D’altra banda demanem solucions al nostre problema, per això lluitarem per i amb la Joventut i farem visibles els rostres i les inquietuds de les generacions futures que també conformem part activa de la societat, tot això baix l’eslògan els joves també existim.

Sabem que el camí no serà fàcil, però amb el compromís de tots i totes... el futur serà nostre.