9.3.20

La VI edició del festival Poble Nou Endins obrirà les portes del barri en primavera


La intenció és consolidar el Festival amb l’ajuda del Barri, l’Ajuntament, el públic i la diversitat dels espectacles és el repte d’enguany



La comissió organitzadora del festival d'arts escèniques, formada per l’Associació de Veïns de Poble Nou i el Casal d’ACPV de la Vall d’Albaida, ha apostat fort pel canvi de data intentant mantenir l’esperit que va impulsar el naixement d’aquesta mostra. Obrir les portes de les cases d’un barri a l’expressió escènica és la millor forma de manifestar que Poble Nou està ben viu. 

Aquesta edició es realitzarà a les portes de la primavera, entre els dies 25 i 29 de març, impulsant aquesta mostra d’art en format de butxaca que busca la complicitat entre l’artista i el públic. Teatre, dansa contemporània, poesia musicada per al públic infantil, música d’autora, poètica visual electrònica i propostes en formació com són l’escola de teatre sistèmic i els perversos d’Estellés a escena, totes accions que no deixaran indiferent a les persones assistents. Des de l’organització “tenim clar les avantages de la intimitat del nostre format. La interacció amb l’artista és inevitable, mirar-se als ulls és un dels plaers que ofereixen les nostres cases convertides en escenaris” ha explicat Pep Alfonso coordinador del Festival i veí del barri. 

“Per sisé any obrirem les portes del barri de Poble Nou, de les nostres cases particulars, per convertir-les en escenaris meravellosos de les propostes més diverses. Els menjadors, les entrades de les cases, els terrats es convertiran de bell nou en espais íntims on la màgia escènica tornarà a brillar com cada any a PobleNou Endins. La proximitat amb els artistes és difícil de viure en altres espais. Ací els artistes i els espectadors compartim escenari”, com bé ha manifestat Carolina Borrell membre de l’Associació de Veïns de Poble Nou i una de les propietàries dels escenaris d’enguany.

La comissió organitzadora de PobleNou Endins 2020