24.5.16

Presentació de l'exposició fotogràfica "ESTIMA PER L'ENTORN" al Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV

El passat divendres vam presentar l'exposició fotogràfica "ESTIMA PER L'ENTORN" organitzada pel Col·lectiu l'Esquella al Casal Jaume I de la Vall d'albaida - ACPV.







La presentació va ser un èxit! Van acudir moltes persones, i tots junts vam gaudir d'una taula redona molt estimulant; on varem tractar temes de gran rellevància per als camperols i camperoles del nostre territori que lluiten, dia a dia, per una producció de gran qualitat, saludable i respectant el medi ambient.
Per si optar per aquest camí dins d'un sistema de consum governat per grans productores no fora suficientment difícil; vam poder descobrir aquelles altres dificultats amb les quals es troben al seu dia a dia.
A pesar d'aquestes dificultats, aquests herois i heroïnes mantenen els seus principis de producció i ho fan des del gaudi i l'alegria que els proporciona el treball al camp i la cura d'aquest.








A més de conèixer aquesta realitat dura i preciosa alhora, vam poder anar-nos tots a casa amb productes ecològics (ceba, encisam, maduixes, pa, vi de nou) que ens oferien a les paradetes que van muntar!

Recordem que l'exposició roman a la nostra seu fins al divendres 27 de maig; ja que, el dissabte 28 estem a Agres a la Plaça l'Església amb un fum d'activitats. El Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV estarem als tallers infantils fent polseres!


















Més informació sobre les activitats d'aquest dia ahttps://colectiulesquella.wordpress.com/