1.10.15

9 D'OCTUBRE.

Aquest 9 d'Octubre vos convidem a participar a la diada dels valencians i les valencianes de diverses maneres: 

1. CORRELLENGUA.

La festa del Correllengua té la Flama de la Llengua com element vertebrador. Aquesta campanya de tarannà lúdic, festiu, reivindicatiu i pedagògic se celebra arreu del País Valencià al voltant de la data del 9 d'Octubre.

Enguany dediquem el Correllengua a dues figures molt importants de la nostra cultura: Ramon Muntaner i Ovidi Montllor. Ací podeu descarregar el material  d'aquesta edició.

A banda de celebrar la festa a diverses escoles de la comarca, el Correllengua té un acte central a la Cercavila de les Festes del Llombo, on  desfilen el Gegant del Rei Jaume I i els cabets de Joan Fuster i Enric Valor. Podeu participar-hi el divendres 9 d'Octubre a les 18h. L'exida tindrà lloc des del Casal (carrer Jaume I el Conqueridor, 13. Ontinyent).



2. FESTES DEL LLOMBO.

El barri del Llombo (Ontinyent) commemora les seues festes de barri coincidint amb la diada dels valencians i les valencianes. La seu del Casal, actualment ubicada a aquest barri, participa en l'organització i coordinació d'aquestes festes.  A continuació vos deixem el cartell amb la programació corresponent: 




3. DIADA DEL 9 D'OCTUBRE.

Aquest 9 d'Octubre a les 18h eixirà des de la Plaça de Sant Agustí  la manifestació convocada per la Comissió 9 d'Octubre amb el lema: PER UN FINANÇAMENT JUST PER AL PAÍS VALENCIÀ.