11.5.14

Firma per una ràdio i televisió públiques i en valencià

Vos comuniquem que al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida ja disposem de fulls per poder firmar per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) en defensa d’un servei públic de ràdio i televisió en valencià.

Per tant vos recordem el nostre horari perquè pugueu vindre a firmar:
DILLUNS
Matí de 9h a 14h

DIMECRES
Matí de 9h a 14h
Vesprada de 17h a 20h

DIVENDRES
Vesprada de 17h a 20h


Aquesta ILP reivindica el dret col·lectiu del poble valencià a rebre i comunicar idees i informació en llengua pròpia a través de mitjans de comunicació audiovisuals. A més, la ILP constata que, després del tall de les emissions de RTVV, la valenciana és l’única autonomia amb llengua pròpia que no disposa de mitjans públics per a la seua difusió.

Per una altra part, aquesta iniciativa destaca que l’ús i la promoció del valencià implica la defensa de la identitat, els valors i els interessos del poble valencià i del seu patrimoni cultural, si voleu llegir el text complet està en aquest enllaç.

L’elaboració d’aquesta ILP ha comptat amb l’impuls inicial del Comitè d’Empresa de RTVV i són ja desenes les entitats valencianes de tot tipus que han mostrat la seua predisposició a col·laborar i participar en la campanya de recollida de firmes.

A més, diferents personalitats donen suport a la ILP com és el cas de Ferran Gadea (President de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians), Joan Francesc Mira (Escriptor i president d’Acció Cultural del País Valencià), Xavi Sarrià (Músic i cantant d’Obrint Pas) o Esteban Morcillo (Rector de la Universitat de València).



Per últim, si vols ser col·laborador o col·laboradora de la campanya, i participar en ella com a voluntari o voluntària, escriviu al correu ltomas@acpv.cat

Al correu cal que indiqueu les següents dades:
> Nom i cognoms (segons consta al Document d'Identitat)
> Número del document d'identitat
> Adreça
> Població
> Comarca
> Correu electrònic
> Telèfon de contacte