8.11.13

EL MENÚ DELS BASSET

Aquest és el menú del sopar dels Premis Basset d'enguany pensat, en col·laboració amb el restaurant Javi, per Casimir Romero

Sopa de “meló d’or”

Farcellet de creïlla mascarada amb bolets

Braç de gitano mariner

Terrina de conill i espencat amb ull de perdiu

Almoixàvena i arnadí sobre perles roges



Vi blanc i vi negre del Celler l’Arc (Beniatjar)

Cerveses, refrescos, cafès i misteleta.



Vos recordem que la vetllada estarà ambientada amb l’actuació musical d’Ahmed Touzane, músic àrab de Tànger resident al Genovés.

Cal que feu les vostres reserves als telèfons 962383751 o 664681591, o bé ens escriviu a valldalbaida@acpv.cat . Teniu de temps fins el dimecres 13 de novembre. El preu del menú és de 15 euros per a socis i sòcies d’ACPV i subscriptors de +VilaWeb, i 17 euros per a la resta.