20.10.13

PRESENTACIÓ DE CRÒNIQUES DES DE L'INFERN I LA PROFECIA DEL LLORER



Divendres 25 d’octubre a les 20h al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida

Presentació del llibre CRÒNIQUES DES DE L'INFERN, de Manel Alonso, un recull de cinquanta-dos articles d’opinió publicats entre els anys 2011 i 2013 en diversos mitjans de comunicació. La selecció ha anat a càrrec del professor Antoni Rovira, el qual ha tractat d’establir un lligam entre Manel Alonso i Dante Alighieri.
Presentació de  LA PROFECIA DEL LLORER, d'Antoni Rovira, una novel·la que relata com dos filòlegs descobreixen un misteriós manuscrit que els posa sobre les petjades d'un tresor custodiat a l'Alguer, alhora que  queden al descobert les tombes de tres cavallers càtars arran de l'ensorrament del sagrari de la parròquia de Montesa. Així comença una embogida recerca que portarà els tres protagonistes: Joanot, l'inspector Noguera i Federica fins al mateix cor de Montsegur per descobrir els fets cabdals per a les relacions entre el Llenguadoc i la Corona d'Aragó.
Després de la presentació hi haurà sopar i tertúlia literària. Cal portar l’entrepà. Picadeta, beguda, postres i timonet: 5 euros (4 euros per a socis i sòcies d’ACPV). Cal fer la reserva als telèfons 962383751, 664681591 o a valldalbaida@acpv.cat