5.4.13

VOLS PARTICIPAR EN L'HOMENATGE A LES /ALS ARTISTES DE LA VALL D'ALBAIDA?



Benvolgudes companyes, benvolguts companys, 

Els dies 19 i 20 d’abril tindran lloc les Jornades NOVES VIES DE DESENVOLUPAMENT LOCAL que organitzen l’Arrel, Eines, FiraVila i Muntis,  en col·laboració amb moltes persones i entitats, entre les quals s’hi troba el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida-ACPV. .

Entre les activitats organitzades hi ha un HOMENATGE A TOTS/ES ELS/LES ARTISTES DE LA VALL D’ALBAIDA, pel seu impuls cap a noves vies de desenvolupament. La idea és poder mostrar tots/es els/les artistes de la Vall d'Albaida, de qualsevol manifestació artística (literatura, escultura, artesania, pintura, dansa, teatre, audiovisuals…).

Si encaixes en aquest col·lectiu de gent valenta que assumeix  noves maneres de fer i de crear impuls local, o coneixes algú amb aquestes característiques, ens has de fer arribar un mail a laufegar@hotmail.com amb : tres fotos, un resum de les coses que cadascú fa i ofereix, i adreça de contacte.
Amb aquesta informació es crearà un vídeo/power point que es projectarà el dissabte 20 d’abril en la sessió nocturna de les jornades a El Filaner (Ontinyent).
També hi ha la possibilitat  de participar en una actuació aqueixa mateixa nit. Atzukak, La Corantameula, Pam Pam Dansa i Creacicle performance ja  han confirmat la seua assistència.
Salutacions, 
Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV