4.6.12


CICLE TASTANT TASTANT III

TAST DE XOCOLATA DE GARROFA
Divendres 8 de juny a les 20h
A càrrec de Salvador Mollà

La garrofa a més de ser un dels fruits de la cuina mediterrània ancestral, també és la naturalment dolça, no conté els estimulants del cacau i és baixa en greixos i calories. Per això, i pel seu peculiar sabor és un excel·lent substitut de la xocolata de cacau.

Vos convidem a aquest tast a càrrec de Salvaldor Mollà per recuperar el consum d’aquest aliment tradicional que pot convertir-se en la major delícia culinària.

Tastarem xocolata de garrofa en les sues diverses modalitats i aportarem un maridatge adequat per poder degustar totes les tonalitats que hi pot aportar.

TAST D’ARROP I TALLADETES
Divendres 15 de juny a les 20h
A càrrec de Manuel Tormo, el Maño

La veu d’”arrop i tallaetes” de Manuel el Maño (Benigànim) encara pot escoltar-se per diversos pobles del País Valencià.

En aquests tast podrem degustar aquest dolç d’origen àrab a base de suc de figa o raïm i trossos de carabassa, combinat amb diversos ingredients que aporten nous sabors al nostre paladar.


TAST DE CERVESA LA SOCARRADA
Divendres 22 de juny a les 20h
A càrerc de Rafa Súñer i Sergio Iborra.

L’elaboració d’aquesta cervesa xativina és totalment artesanal, en el seu procés no s’utilitzen ni filtres ni additius, però s’incorporen ingredients mediterranis que atorguen un sabor especial, el romer i la mel de romer.

Vos convidem a aquest tast que de la mà dels responsables de La Socarrada no vos deixarà indiferents.



La participació als tasts és gratuïta però cal inscriure’s fins el dijous previ a cada tast als telèfons 962383751 o al 664681591 o a valldalbaida@acpv.cat