10.4.11

TERTÚLIA AMB LES CANDIDATURES AL CASAL JAUME I



DIVERSOS PARTITS CANDIDATS AL GOVERN DE

L’AJUNTAMENT D’ONTINYENT PARTICIPEN

EN UNA TERTÚLIA ORGANITZADA PER ACPV.

Divendres passat va tindre lloc al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida – ACPV una tertúlia amb les candidatures a l’Ajuntament d’Ontinyent. L’acte va començar amb la presentació de la moderadora, M.Àngels Moreno, coordinadora d’ACPV, la qual va destacar el tarannà democràtic de la convocatòria, així com la conveniència d’acompanyar el dret al vot del dret a la informació. També va destacar que tots els partits polítics van estar convidats i tots, a excepció del PP, van acceptar la invitació.

A la tertúlia van assistir: Pere Vidal, d’Esquerra Ontinyent; Paula Garcia i Vicent Guerola, d’Esquerra Unida; Josep Francés i Franc Quesada, de Coalició Compromís; Rebeca Torró i Joan Sanchis, del Partit Socialista del País Valencià; Jose Manuel Peiró i Sergio Sanz, de Centro Democrático Liberal; i Isabel Pla i Esther Tauroni, de Gent d’Ontinyent.

Aquest va ser un acte obert a tota la ciutadania per tal de poder conèixer de primera mà quines eren les apostes dels diversos partits polítics que aspiren al govern de l’Ajuntament d’0ntinyent. El públic assistent va ser nombrós, vora un centenar de persones hi van ser presents per aprofitar aquesta oportunitat. Les persones representants dels partits polítics van agrair a l’organització aquesta iniciativa, la qual es convoca per tercera vegada consecutiva.

La tertúlia es va desenvolupar amb total normalitat democràtica i cadascun dels partits polítics va poder exposar les seues propostes sobre llengua (requisit lingüístic, rètols i documents), comunicació (TV3 i TVO), cultura (programació cultural i espais culturals), igualtat (violència de gènere, pla d’igualtat), joventut (pressupostos i CLJO), medi ambient (alta tensió i canalització del riu Clariano), educació (integració i llengua), i sanitat (hospital).

Cal destacar que la TVO (televisió d’Ontinyent) no va cobrir l’acte, tot i que van ser informats convenientment de l’esdeveniment. Així i tot, l’acte va estar filmat per tal de poder arribar a un major nombre de persones. El vídeo, pujat a la xarxa a través de youtube, ja està a disposició de qui ho desitge: http://www.youtube.com/watch?v=bf_nw7r9c6Y&feature=player_embedded

Des del Casal agraïm a totes les persones participants que respectaren l’ordre establert per la moderadora i que feren encaixar les seues respostes dins del temps marcat.