22.3.11

REIVINDICACIONS CIUTADANES A LA VISITA DE CAMPS A ONTINYENT



Aquest dilluns 21 de març el molt (des)honorable va visitar Ontinyent per presentar el projecte d'un hospital que ja va presentar quatre anys enrere. Una enganyifa que no va deixar indiferent la ciutadania d'Ontinyent. Més d'un centenar de persones es van concentrar a les portes del Centre Cultural Caixa Ontinyent per fer-se escoltar, per fer manifestar unes reivindicacions que els govern municipal i autonòmic ignoren.
Els missatges per una escola digna (una reividicació que va encapçalar el CEIP Bonavista), per la llibertat d'expressió (Volem TV3, Canal 9 manipula), contra l'Alta Tensió, i contra la corrupció van posar de manifest el descontent de la ciutadania amb la gestió del PP a la Generalitat i a l'Ajuntament d'Ontinyent.
La música que acompanyava la reivindicació feia sonar la melodia de la coneguda cançó de "Bienvenido Mr. Marshall" , a la qual se li va adaptar una lletra que parodiava la benevolència de Camps amb el poble d'Ontinyent. "Paquito Camps, viene a Ontinyent a hacer el paripés. Viva el tronío, viva un pueblo con poderío!..."
La critica també va anar adreçada a la corrupció i la trama Gürtel, amb persones disfressades amb bigots i vestits.
Unes reivindicacions que Camps no va voler escoltar, per la qual cosa va eixir d'amagades i sense donar la cara.

1 comentari:

Kimona ha dit...

hi ha que acabar amb tante tonteria, que Camps representa, es una vergonya per el Pais Valencià.Espabileu a les Eleccions.