15.11.10

PRIMER CONCERT DE L'AMPLIFICA'T A LA VALL D'ALBAIDA



Dissabte 13 de novembre va tindre lloc a la Sala Multiusos d’Agullent el primer concert de la primera fase de l’Amplifica’t, un concurs de música en català organitzat per Joves d’Acció. En aquesta tercera edició que va arrancar a la Vall d’Albaida, l'Amplifica’t es consolida com esdeveniment musical de referència al País Valencià.

Els grups participants van ser Kontaminació Akústika (Biar) i INsemiNACIÓ (Callosa d’En Sarrià). El públic assistent, majoritàriament jove, va poder gaudir de les cançons d’aquests grups novells, el repertori dels quals va ser íntegrament en català.

Entre el públic assistent vam comptar amb la presència de M. Àngels Campos, Regidora d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Agullent.

El jurat, va valorar molt positivament aquest primer concert i va prendre nota de la qualitat musical, la diversitat, la innovació i la originalitat dels grups finalistes.

El Corredor Polonès va ser el grup convidat de la nit. Van sonar cançons del seu darrer treball, L'Embaràs d'Agnieszka, treball que va rebre el premi al Millor Disc de Rock atorgat pel COM. Aquest grup va arrancar el concert amb una performance divertida i caricaturesca en la qual un personatge panxut i borratxo es passejava entre el públic assistent.

Divendres 19 de novembre tindrà lloc el segon dels cinc concerts d’aquesta primera fase, a Riba-roja. Els grups participants seran aquest cop Inèrcia (Banyeres de Mariola) i Enderrocks (Riola). Els grups convidats seran Make Some Are Us i Rapsodes.