12.7.16

"Quan ixc al carrer vull ser lliure, no valenta"



Dues xiques que venen de la Argentina ens van proposar fer aquest taller d'autodefensa. Tot i que provinents de diferents cultures, tots i totes hem estat disciplinades baix la cultura de la por i caminem amb cossos que pateixen violències quotidianes del règim heteropatriarcal. Per aquest motiu, consideren, i considerem (Merudes, CLJO i Casal Vall d'Albaida - ACPV), de gran importància compartir i nodrir-nos de les estratègies desenvolupades. 

Front al sistemàtic bombardeig cultural que genera subjectivitats dòcils i obedients, us proposem compartir dinàmiques i exercicis per a començar a connectar-nos amb nosaltres mateixes, escoltar la nostra respiració i decidir quan és el moment de córrer; fer quotidiana la desprogramació dels nostres cossos. L'objectiu a llarg termini d'aquestes xiques és formar grups de confiança que motiven la pràctica quotidiana de l'entrenament de l'autodefensa. Com a modalitat de treball proposen dinàmiques que parteixen del joc i que incorporen el cos entenent-lo com una integritat que inclou lo físic, la veu, els sentits i les emocions. 

Aquest taller està destinat a dones, lesbianes i trans. El preu del taller és de 5€ els dos dies i tindrà lloc a la seu del Casal Jaume I de la Vall d'Albaida - ACPV i Consell Local de Joventut d'Ontinyent (C/ Ramon Llin, 10). Per inscriure-vos: rutasfeministas@riseup.net, per a qualsevol dubte o més informació podeu telefonar-nos a 962383751 - 642970466 o escriure a valldalbaida@acpv.cat