7.4.22

"Rock per mil", la banda més gran del món, aquest dissabte a l'Utiye

 

Aquest mes d'abril, per tal de poder compatibilitzar horaris amb altres projeccions del Cine Club Utiye, la projecció d'Acció Documental+ ha hagut de passar al segon dissabte de mes. Així doncs, aquest dissabte 9 d'abril, a les 20 hores, us esperem en una nova sessió del cicle amb el documental Rock per mil, de la italiana Anita Rivaroli.

 

Sinopsi:

Fabio vol convèncer la seua banda de rock preferida, els Foo Fighters, perquè actuen a Cesena, el seu petit poble natal situat al nord d'Itàlia. Per aconseguir-ho, es proposa una fita gairebé inassolible: reunir mil músics per tocar junts i en sincronia la seua cançó Learn to fly. Serà capaç d’aconseguir-ho? La missió sembla impossible. Com aconseguirà els diners? Trobarà tants músics? Una crida al Youtube serà l’inici de la increïble aventura dels Rockin'1000, la banda de rock més gran que ha existit mai. Rock per mil és la història de Fabio, però també de tota una comunitat que influeix positivament en cadascun dels seus membres, animant-los a perseguir els seus somnis mentre donen el millor d'ells mateixos. Un documental divertit en el qual Anita Rivaroli ens ofereix una emotiva i emocionant injecció de rock.

 

 Trobareu la fitxa completa del documental en aquest enllaç.

 

 

Acció Documental +

Un cicle de cinema documental internacional, en versió original i subtitulat al català, gràcies a la col·laboració entre el Cine Club Utiye, Acció Cultural del País Valencià, DocsBarcelona i ACICOM.

Tot i que habitualment les projeccions estan fixades per al primer dissabte de cada mes, també la sessió del pròxim mes de maig es traslladarà al segon dissabte: 14 de maig a les 20 hores. En aquest cas perquè el dissabte 7 de maig, ACPV estarem de manifestació a Castelló de la Plana, en commemoració del 25 d'Abril i dels 40 anys del famós discurs de Joan Fuster en la plaça de bous de la ciutat.