11.9.19

Sopar Estellés 2019 a Ontinyent amb l'espectacle "Estellés a escena"



El passat 4 de setembre Vicent Andrés Estellés hauria fet 95 anys. A Ontinyent, com a molts altres municipis valencians per aquestes dates, tornarem a celebrar el poeta de Burjassot amb el Sopar Estellés 2019.

Ho farem el pròxim divendres 20 amb un sopar baix braç a l'Ateneu Popular Ca la Mera, sopar al qual no podeu faltar, sobretot perquè després comptarem amb l'espectacle "Estellés a escena", una obra artística ben peculiar que hem preparat un grapat d'amics i amigues d'ACPV Vall d'Albaida especialment per a l'ocasió.

"Estellés a escena" ens portarà poemes de les Églogues i del llibre L'amant d'una manera única i original, mitjançant una lectura dramatitzada que anirà acompanyada per la música, composta també per a l'ocasió, de la cantautora ontinyentina Mireia Tortosa - Tendur.

No us ho penseu i arrimeu-vos divendres 20 al carrer Joan Belda Pastor 10 d'Ontinyent. A les 21:30 h us esperem per sopar i, a les 23:00 h, per gaudir dels versos del poeta amb una marca pròpia.



Organitzat per ACPV Vall d'Albaida, hi col·laboren l'Ateneu Popular Ca la Mera i el Consell Local de la Joventut d'Ontinyent.