26.9.18

Presentació de "L'interés per la llengua del valencians. Personatges, llibres i fets", divendres 5 d'octubre a Ontinyent




El pròxim divendres 5 d'octubre a les 19 hores el Centre Cívic El Llombo d'Ontinyent acollirà la presentació del llibre L'interés per la llengua dels valencians. Personatges, llibres i fets, de l'historiador i filòleg Josep Daniel Climent.

L'acte, inclòs en la programació de les festes del Llombo i emmarcat dins les activitats que des d'Acció Cultural del País Valencià estem duent a terme per commemorar l'Any Pompeu Fabra, a més de comptar amb la presència de l'autor, qui ens parlarà detingudament de la seua nova obra, serà introduït per la també filòloga Sílvia Urenya.

A l'enllaç podreu trobar més informació sobre l'autor i la ressenya d'aquest llibre extraordinari, escrit amb la voluntat de donar a conèixer els personatges, llibres i fets més destacats de la història del valencià al segle XX.

Feu-ne una ullada i us esperem!

Ressenya L'interés per la llengua dels valencians. Personatges, llibres i fets



Organitzat per ACPV Vall d'Albaida amb la col·laboració de l'Associació de veïns El Llombo, l'Institut d'Estudis de la Vall d'Albaida i Vilaweb Ontinyent.