7.9.16

SOLIDARITAT AMB LA LLUITA CONTRA L'ALTA TENSIÓ

El proper dilluns 12 de setembre tindrà lloc el judici de les quatre veïnes de la Plataforma contra l'Alta Tensió, a les quals se'ls imputen delictes greus i s'enfronten a fortes multes (en total uns 17.000€) i fins i tot a penses de presó de 1 any i 10 mesos. 

Aquest procés judicial s'emmarca dintre de la lluita veïnal de la Plataforma contra l'Alta Tensió de les comarques centrals en defensa del territori. Unes mobilitzacions que pretenien paralitzar un projecte imposat per Iberdrola i la Generalitat. Projecte aprovat, sospitosament, just després d'una sèrie d'incendis intencionats que van arrasar els termes municipals per on anava a passar la línia: Albaida, Agullent, Benissoda i Ontinyent. 

Hui malauradament les conseqüències no són només per al territori, sinó també per a aquelles persones que van decidir organitzar-se i defendre'l. Quatre varen ser les detingudes però, haguera pogut ser qualsevol de les mil persones que es van manifestar pels carrers d'Ontinyent, dels centenars que van pujar a la serra a posar-se davant de les màquines o que van participar durant diversos mesos en xerrades, tallers i moltes altres activitats amb l'objectiu d'aturar la instal·lació de les torres. Per això, la Plataforma contra l'Alta Tensió ens demana: 

  • Anem, amb la samarreta de l'Alta Tensió, a la porta del jutjat d'Alzira el proper dilluns 12 de setembre a les 10:30h per donar suport. A les 9h eixiran alguns cotxes des del Centre de Salut de l'avinguda Albaida (Ontinyent).
  • Ens posem al perfil de whatsapp, facebook i qualsevol xarxa social el logo del No a l'Alta Tensió. 
  • Utilitzem aquests dies, especialment el dilluns 12 de setembre, la samarreta de l'Alta Tensió. 



POBLES VIUS, POBLES COMBATIUS!