21.11.23

 

Sopar i entrega dels XIX Premis Joan Baptista Basset i Distinció Empar Granell 2023.


El passat divendres 17 de novembre la delegació d'Acció Cultural del País Valencià a la Vall d’Albaida vam celebrar el sopar de la dinovena edició dels Premis Joan Baptista Basset i la Distinció Empar Granell 2023. A l’acte, que tingué lloc al restaurant Aitana d'Ontinyent, van assistir seixanta-huit persones entre les quals hi havia amics i familiars de les persones i entitats guardonades així com socis i simpatitzants d’ACPV







Després del sopar, iniciàvem la gala, Evarist Beneyto president comarcal d´Acció Cultural del País Valencià a la Vall d´Albaida fou l'encarregat de fer entrega dels guardons.

Maria Àngels Moreno va ser l'encarregada de presentar a la primera de les persones guardonades Reis Alborch Pastor, premi Joan Baptista Basset a la trajectòria en defensa de les tradicions i de la igualtat de gènere.







Seguidament Gemma Pella va presentar al segon dels premiats, Tomàs Bordera Bordera premi Joan Baptista Basset a la trajectòria en l'estudi i divulgació de la història i el patrimoni.







Rafa Muñoz va ser l'encarregat de presentar-nos a la Coordinadora de Pensionistes de la Vall d'Albaida premiats al Joan Baptista Basset a l'entitat compromesa amb la igualtat i la justícia social.








L'acte finalitzà amb la Distinció Empar Granell 2023, Carles Pascual qui va rebre aquesta distinció l'any 2021, fou l'encarregat de presentar al guardonat, Francesc Martí Barber.









Fem menció i agraïm la presència d'Anna Gascón qui pertany a la Junta Directiva ACPV i a Carles Monclús per la seua presència, a Pau Romero, encarregat de l'enregistrament i muntatge dels vídeosa l'artista Salvador Mollà per elaborar els guardons i al restaurant Aitana per acollir-nos.