3.7.23

 

Taula redona “ La Vall d´Albaida: la consciència comarcal”


Divendres 30 de juny vam encetar els actes en commemoració del 60 aniversari de l'aplec prohibit a Bocairent. En la sala de l'Espai Jove de Benigànim ens vam reunir per fer una visió de la comarca.

Baix el títol Vall d'Albaida, la consciència comarcal ens vam barrejar diferents generacions per a donar el punt de vista de com ha evolucionat la comarca.Acte amb molt bona participació, on es van exposar inquietuds i opinions sobre el passat, present i futur de la comarca. 

Van intervindre: Rafa Benavent de Quatretonda, professor jubilat, llicenciat en Geografia i historia,( en substitució d'Emili Casanova), Vicent Gomar de La Pobla del Duc, economista,president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida i alcalde de La Pobla, Lluci Juan  d'Aielo de Malferit,llicenciada en Belles Arts, i Gonzalo Borredá d'Ontinyent, psicòleg i informador juvenil al Consell Local de la Joventut d'Ontinyent.

Comunicació entre pobles, paper d'Ontinyent com a cap de comarca, oci juvenil... van ser alguns dels temes que es van tractar.