28.12.20

L'Home dels Nassos d'enguany tindrà un audiovisual


 

Com cada any, el pròxim 31 de desembre torna a Ontinyent l'Home dels Nassos

Arribarà amb el tren o l'autobús del matí i correrà pels carrers del poble fins que torne a fosquejar. Enguany no li farem festa de benvinguda, però cadascú podrà eixir amb la seua família o els seus amics i amigues a buscar-lo. Cerqueu per avingudes i places, per carrers i carrerons. I sobretot recordeu preguntar a la gent gran, la que passeja i la que està a les botigues, si l'ha vist passar. Ell també porta mascareta, o coixinera, perquè sent tan nassut... Però tot i això, no hi ha dubte que el trobareu.

És més, a banda de buscar-lo per qualsevol indret, també haureu de prestar atenció a les xarxes, perquè, a falta de fer festa, hem preparat una xicoteta sorpresa en format audiovisual que en breu podreu gaudir i que us ajudarà en la vostra recerca!


La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià i ACPV Vall d'Albaida, junt amb un grapat d'amics i amigues de la cultura popular, us animem com sempre a buscar el personatge de la nostra tradició oral típic de Cap d'Any.