12.11.20

Comunicat sobre els XVII Premis Joan Baptista Basset i Distinció Empar Granell 2020

En un any normal, demà mateix tindríem previst celebrar el sopar i gala d’entrega de la dessetena edició dels Premis Joan Baptista Basset i la corresponent Distinció Empar Granell. Però aquest any 2020 fa mesos que ens ha portat unes circumstàncies especials i gairebé imprevisibles que alteren, setmana rere setmana, la nostra vida quotidiana. Són necessàries mesures restrictives per frenar l’avanç de la pandèmia i cal també un exercici de responsabilitat individual i col·lectiu perquè aquestes tinguen els efectes desitjats.

No obstant això, pensem que la cultura ha de continuar, que cal adaptar-nos, des de qualsevol àmbit, a aquest moment tan complex que estem vivint i seguir avançant. Per aquest motiu i amb aquesta voluntat, la Junta d’ACPV a la Vall d’Albaida hem decidit que tampoc enguany podien faltar els nostres premis anuals, aquells que des de fa quasi dues dècades atorguem a aquelles persones i col·lectius de la Vall d’Albaida que han destacat i destaquen per fer comarca i fer país.

Així doncs, amb aquest comunicat us volem anunciar que tindrem XVII Premis Joan Baptista Basset i Distinció Empar Granell 2020. No hi haurà gala, ni tampoc sopar, però a principis del mes que ve farem públic quines són les persones i col·lectiu guardonades enguany i podreu gaudir, com cada any, de les diverses entrevistes —aquesta vegada amb entrega de guardons inclosa—, que us faran descobrir un poc més la Vall d’Albaida i la seua gent.

#CuidemLaCultura #PremisBasset #DistincióEmparGranell