Interessants descobriments els d'enguany de la mà de Ruth, del Forn de Carrícola, que ens ha donat a conèixer diferents varietats del seu pa artesanal (de blat, d'espelta, galetes, pataquetes...), i d'Ingrid Hoffmann, amiga d'orígens romanesos assentada en Ontinyent que ens ha invitat a tastar diversos plats de la cuina típica del seu país (crema d'albergina, ensaladilla boef, llonganisses mici, polenta amb formatge d'ovella i galeta cruixent amb sucre i nous).
25.6.18
Imatges del IX Tastant Tastant
Interessants descobriments els d'enguany de la mà de Ruth, del Forn de Carrícola, que ens ha donat a conèixer diferents varietats del seu pa artesanal (de blat, d'espelta, galetes, pataquetes...), i d'Ingrid Hoffmann, amiga d'orígens romanesos assentada en Ontinyent que ens ha invitat a tastar diversos plats de la cuina típica del seu país (crema d'albergina, ensaladilla boef, llonganisses mici, polenta amb formatge d'ovella i galeta cruixent amb sucre i nous).
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada