TAST DE TE SAHRAUÍ
Divendres 31 de maig
El te
sahrauí és més que una simple beguda, és una cerimònia amb què es rep als
familiars i les amistats. Del te se’n diu que:
El primer
te és amarg com la vida.
El segon és
dolç com l’amor.
El tercer
és suau com la mort.
En aquest tast coneixerem els secrets de
l’elaboració del te sahrauí i de les seues implicacions socials de la mà de
Tfarrah Sidahmed Embarek.
TAST DE MENJAR VEGETARIÀ
Divendres 7 de juny
Un menú vegetarià és una forma agradable i
eficient d’assolir una bona salut. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de
tastar una àmplia varietat d’aliments bons i sans.
Sucs, patés vegetals, truites sense ous... No
s’utilitzarà cap producte animal.
Iniciativa Animalista, de la mà de Jesús
Frare, ens presentarà aquesta opció que va més enllà d’allò nutricional.
TAST DE CERVESA SPIGHA
Divendres 14 de juny
Spigha és una cervesa alcoiana que amb aigua
del Barranc del Sinc i matèries primes selectes, forma una cervesa amb cos i caràcter
propi.
Toni Alòs i Pau Aznar ens explicaran el procés
d’elaboració d’Spigha i ens guiaran en aquest tast en el qual degustarem tres cerveses.
La participació als
tasts és gratuïta però cal inscriure’s fins el dijous previ a cada tast als
telèfons 962383751 o al 664681591 o a valldalbaida@acpv.cat
Tots els tasts
tindran lloc al Casal Jaume I de la
Vall d’Albaida a les 20h.
Ho organitza: Casal
Jaume I de la Vall
d’Albaida – ACPV
Hi col·labora:
Ajuntament d’Ontinyent, Associació d’Amics i Amigues del Poble Saharià de la Vall d’Albaida i Iniciativa
Animalista.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada