CICLE
TASTANT TASTANT III
TAST DE
XOCOLATA DE GARROFA
Divendres 8 de
juny a les 20h
A càrrec de Salvador Mollà
La garrofa a més de ser un dels fruits de la
cuina mediterrània ancestral, també és la naturalment dolça, no conté els
estimulants del cacau i és baixa en greixos i calories. Per això, i pel seu
peculiar sabor és un excel·lent substitut de la xocolata de cacau.
Vos convidem a aquest tast a càrrec de
Salvaldor Mollà per recuperar el consum d’aquest aliment tradicional que pot
convertir-se en la major delícia culinària.
Tastarem xocolata de garrofa en les sues
diverses modalitats i aportarem un maridatge adequat per poder degustar totes
les tonalitats que hi pot aportar.
TAST D’ARROP I TALLADETES
Divendres 15 de juny a les 20h
A càrrec de Manuel
Tormo, el Maño
La veu d’”arrop i tallaetes”
de Manuel el Maño (Benigànim) encara pot escoltar-se per diversos pobles del
País Valencià.
En aquests tast
podrem degustar aquest dolç d’origen àrab a base de suc de figa o raïm i
trossos de carabassa, combinat amb diversos ingredients que aporten nous sabors
al nostre paladar.
TAST DE CERVESA LA
SOCARRADA
Divendres 22 de juny a les 20h
A càrerc de Rafa
Súñer i Sergio Iborra.
L’elaboració
d’aquesta cervesa xativina és totalment artesanal, en el seu procés no
s’utilitzen ni filtres ni additius, però s’incorporen ingredients mediterranis
que atorguen un sabor especial, el romer i la mel de romer.
Vos convidem a
aquest tast que de la mà dels responsables de La Socarrada no vos deixarà
indiferents.
La participació als
tasts és gratuïta però cal inscriure’s fins el dijous previ a cada tast als
telèfons 962383751 o al 664681591 o a valldalbaida@acpv.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada