9.9.24


SOPAR ESTELLÉS

Sopars Estellés 2024: El poble dona veu al poeta després dels intents institucionals de silenciar-lo. Anna Oliver, presidenta ACPV, ha destacat la importància que tenen per l’entitat aquests homenatges, però també destaca la rellevància que adquireixen enguany. «Enguany els Sopars Estellés tenen més importància, si això és possible. Per la censura que ell va patir, per la que estem patint ara i per ser motiu per a continuar la nostra mobilització».

A la Vall d'Albaida el primer sopar tindrà lloc el pròxim divendres 13 de setembre a Bocairent, a la Placeta Sant Vicent. Començarem a les 21 hores amb sopar de cabasset seguit de torn de lectura de poemes per part del públic assistent i actuació d'Àgueda Segrelles.
Âgueda és una jove artista valenciana nascuda a Albaida l'any 2003, es defineix com una artista en constant evolució. La seua música es pot descriure com cançó-folk intimista. A més de cantar, també compon les seues pròpies cançons i toca la guitarra. La seua versatilitat artística li permet explorar diferents facetes musicals, "vestint-se amb altres pells" i "recitant moltes veus", com ella mateixa descriu.
Us esperem!!



6.9.24

 

25/07/2022

RACÓ POÈTIC

El passat dijous 25 de juliol vam celebrar el segon i últim dels racons poètics d'aquest any. Juntament amb les amigues i amics de la colla ecologista l'Arrel vam poder gaudir d'altra nit d'estiu a la fresca, el lloc escollit va ser l'Espai eco social la Torreta. Envoltats per horts socials gestionats per la colla, Gaudirem de sopar i lectura de poemes per part de les persones assistentscadascú va llegir els seus textos preferits, la participació va ser molt interessant, ja que ens va permetre descobrir poemes i autors poc coneguts. La companya Anna Gascó ens va acostar a la poesia feta per dones.

Van estar acompanyats per part de la nostra Junta directiva, donar-li les gràcies a la nostra presidenta Anna Oliver, a la secretaria Anna Gascó i al company Carles Monclus per la seua assistència.






 

17/07/2024

RACÓ POÈTIC

Espai Cultural el Filaner


El passat dimecres 17 de juliol vam encetar un nou cicle de Racons Poètics a la Vall d'Albaida, la primera de les cites d'enguany va ser a l'Espai Cultural el Filaner on l'amic Salvador Mollà ens va tornar a obrir les portes per dur a terme l'activitat.

En acabar de sopar es van donar a conèixer gustos literaris en general i també creacions pròpies. La valoració és molt positiva tant per la quantitat de participants com per la varietat de poemes que vam escoltar.